Nike, Samsung, Telegram ve Facebook’tan Sonra Blockchain Teknolojisine Geçti
Blockchain tüm dünyada genişliyor ve şirketler bu teknolojiyi benimsemeye başlıyor. Dünyanın en popüler ayakkabı üreticilerinden Nike, ifade ile yeni bir patent ile kripto pazarına girmeye hazır gibi görünüyor.
Nike Blockchain Pazarına Girebilir
Nike tarafından Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Marka Ofisi (USPTO) ile yapılan bir başvuruya göre, niyet “Cryptokicks ” ifadesiyle bir patent kaydetmektir.”Uygulama, sadece tahsil edilebilir kripto kıyafetler üretmenin ötesine geçmek istediklerini açıklıyor, ancak dijital para birimlerinin alıcıları ve satıcıları için çevrimiçi pazar hizmetleri sunmak istiyorlar.
Nike, “kripto tahsil edilebilir özelleştirme ” hakkında özel bilgi vermek istediklerini açıklıyor.” Yine de, kripto alanı ile ilgili olacak kıyafetler veya ayakkabılar gibi kripto ürünleri hakkında daha fazla bilgi yoktur.
Nike, kullanıcıların blockchain tabanlı jetonları ve diğer dijital varlıkları satın almasına, kazanmasına ve satın almasına izin verecek bir teknolojiye sahip yeni bir web sitesi sunmak istediklerini belirtti.
Dosyalama, kullanıcılar için farklı hizmetler sunacaklarını açıklıyor:
“Kripto-koleksiyon alanında çevrimiçi blogların sağlanması; eğlence hizmetleri, yani, çevrimiçi bilgisayar oyunları sunmak … küratörlüğünde çöpçü AVI, engel kursları veya hazine avı, eğlence hizmetleri, yani etkileşimli çevrimiçi mobil oyun uygulamaları sağlamak; hobi veya eğlence amaçlı kripto tahsil özelleştirme ile ilgili on-line bilgi sağlamak.”
Nadir bir çift ayakkabı satın almak için bir jeton kullanarak ilgilenen bazı ayakkabı toplayıcıları olabilir. Böylece, Topluluk Nike’ın şu anda düşündüğü proje hakkında çok heyecanlı olabilir.
Samsung, Facebook veya telegram gibi blockchain teknolojisi ile çalışan ve pazara farklı blockchain çözümleri sunmak isteyen birçok şirket var.
Samsung, örneğin, görünüşe göre kendi blockchain ağı üzerinde çalışıyor ve Samsung Pay üzerinde uygulamak için dijital bir para birimi yayınlayabilir. Dahası, Telegram, Telegram açık ağı (TON) ve platformunda kullanılacak dijital varlığı üzerinde çalışıyor. Son olarak, Facebook, whatsapp’ta kullanmak için dijital bir para birimi geliştirebilecek blockchain uzmanlarını işe alıyor.